Lunchroom

Je bent van harte welkom in onze gezellige lunchroom. In ons pand zijn oude elementen zichtbaar van vroeger, toen de drogisterij van familie Blonk nog op deze plaats gevestigd was. Deze elementen samen met de kleuren en de materialen waarvoor gekozen is maakt het pand tot een Unieke beleving. Of u nu komt om tijdens het shoppen, voor een zakelijke lunch of om een verjaardag te vieren, wees welkom! Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Enthousiast en vriendelijk personeel staat voor u klaar.

In zowel onze lunchroom als bakkerij bieden wij mensen die meer moeite hebben om mee te komen in de maatschappij ook een werkplek aan. Wij bieden een plek waar zij de mogelijkheid hebben om te leren en te ontwikkelen, want wij geloven in een ieder zijn of haar talenten!

Menukaart  2018

Mogelijkheden


Wij hebben veel mogelijkheden! We zijn een klein bedrijf, en het voordeel daarvan is dat we vaak snel kunnen schakelen. Dus heb je een probleem of vraag over ons vakgebied, neem vooral contact met ons op en wellicht dat wij iets voor jou kunnen betekenen.

Naast dat we iedere dag het meest verse brood verkopen, je een heerlijke kop koffie bij ons kunt drinken en kunt genieten van een lunch bieden we nog veel meer mogelijkheden